fbpx
loading

Momentum VisualFactory

Momentum VisualFactory - foto i video vjenčanja - Trebam Fotografa- portfolio-06
Momentum-VisualFactory---foto-i-video-vjenčanja---Trebam-Fotografa--profilna
_

Momentum VisualFactory

Zaprešić

Pošalji email ekipi Momentum VisualFactory


FOTO I VIDEO ZA:  VJENČANJE | DOGAĐAJ  | PORTRET

Pokretačka snaga tima mladih kreativnih profesionalaca je [ Goran Vrakela ], top fotograf s dugogodišnjim internacionalnim iskustvom.
Njihov je cilj ispričati prekrasnu priču o vašem vjenčanju, kombinirajući različite fotografske stilove i tehnike – i pokušavajući u svakom trenutku biti gotovo neprimjetni i ni na koji način ne ometati svečanost. Zahvaljujući njihovom iskustvu, uspjeh je zagarantiran – snimit će posebne trenutke,
pa ćete se njihovim fotografijama uvijek iznova s veseljem vraćati!
Njihov način rada i snimanja fotografija osigurava kreiranje savršenog spoja reportažnih fotografija i fine-art fotografija. Tijekom obreda vjenčanja i proslave u resoranu bit će gotovo neprimjetni i snimiti savršene reportažne fotografije, a tijekom foto-sessiona s mladencima koristit će provjerene tehnike režiranja kako bi snimili nezaboravne fine-art fotografije inspirirane modnim fotografijama iz prestižnih časopisa. I sve će to napraviti u kratkom vremenu koje nam je na raspolaganju – ili još bolje, par dana nakon vjenčanja.
Premda su njihove fotografije već objavljivane u časopisima, katalozima i na portalima, najveće priznanje su im preporuke mladenaca – radi mladenaca i rade ovaj prekrasan posao!

Momentum-VisualFactory - video 1
Momentum-VisualFactory - video 2

Google oglasi

PORUKA:

Njihov način rada osigurava kreiranje savršenog spoja reportažnih fotografija i fine-art fotografija.

DogađajDogađajFotografiPortretPortretSnimateljiVjenčanjeVjenčanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *