fbpx
loading

Kristina Oberling

Kristina Oberling photo i design - Trebam Fotografa- portfolio-04
Kristina Oberling photo i design - Trebam Fotografa- profilna
_

Kristina Oberling

Virovitica

Pošalji email Kristini


FOTO I VIDEO ZA:  VJENČANJE | DOGAĐAJ  | PORTRET | PROIZVOD | INTERIJER | OSTALO | EDIT

Fotografije su ono što ostaje kao najtrajnija uspomena na neprocjenjive trenutke u životu. Stoga je važno da fotografija ispriča priču, uhvati emociju toga trenutka i učini da on nikada ne izblijedi.
Upravo je to ono što je najbitnije Kristini Oberling koja iza sebe ima desetogodišnje iskustvo, a njezine fotografije nagrađene su brojnim nagradama i sudjelovale su na nekoliko izložbi. Kristina nudi individualan pristup svakom klijentu i zbog toga njene fotografije u potpunosti pričaju priču baš o vama!
Vjenčanje je jedan od događaja u životu koji zaista mora ostati trajno “zamrznut” u fotografiji, ali osim vjenčanja, fotografijom zabilježite i maturalne svečanosti, krštenja i sve druge svečanosti. A tu su i usluge obiteljskog fotografiranja, kao i fotografiranje trudnica, djece i beba.
Ako vam trebaju reklamne fotografije, fotografije proizvoda i usluga te poslovnih prostora obratite se s povjerenjem Kristini jer nudi individualan i umjetnički pristup fotografiji, te svakoj fotografiji daje poseban značaj.

Google oglasi

PORUKA:

Ona nudi individualan pristup klijentu i zbog toga njene fotografije pričaju priču baš o vama!

DogađajDogađajEditiranjeEditiranjeFotografiInterijerInterijerOstaloOstaloPortretPortretProizvodProizvodSnimateljiVjenčanjeVjenčanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *