fbpx
loading

Studio Jeka

Studio Jeka video 6
_

Studio Jeka

Zagreb

Pošalji email u Studio Jeka


VIDEO ZA:  DOGAĐAJ  | PROIZVOD | INTERIJER | IZ ZRAKA | EDIT

Marka je u svijet video produkcije privukao aspekt u kojem gledatelju može potaknuti neku emociju, bilo to osmijeh, simpatija ili uzbuđenje. Tako je znao da je kvalitetno prenio poruku te da je napravio odličan posao.

U početcima dok je radio na niže budžetnim projektima, naučio je sve aspekte video produkcije. Stoga je uključen u cijeli projekt, od početka do kraja (od location scoutinga, do postprodukcije projekta) te ga svojom vizijom dovodi na potrebnu razinu.

Inspiraciju često crpi iz skate filmova, jer je to jedan od prvih oblika video produkcije s kojim se susreo, te kasnije uključio u njegovu realizaciju. Skateboardingje do sada ostavio najveći utjecaj na njega. Prikazuje sve kulture, svu čar prirode i urbanog u jednom, a neizbježan aspekt je spoj kadra i ritmike povezane s glazbom.

Dinamični projekti su ono što ga najviše motivira. Vjeruje kako svoj stil može prenijeti na te projekte u potpunosti, te je spreman na sve za najbolji kadar, kadar koji priča priču.

Reklame, web sadržaj te glazbeni videi su srž njegovog rada. Uvijek jespreman na nove izazove, u bilo kojem dijelu svijeta.

Studio Jeka video 1
Studio Jeka video 2
Studio Jeka video 3
Studio Jeka video 4
Studio Jeka video 5
Studio Jeka video 6

PORUKA:

Studio Jeka se bavi svim aspektima video produkcije, a cilj je raditi što više različitih projekata.

DogađajEditiranjeInterijerOdozgoProizvodSnimatelji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *